Bizim Ora Kokoreç'in 2. Şubesi Downtown'da açıldı

Bursa'nın yeni yaşam merkezi olan Downtown’da, Bizim Ora Kokoreç ikinci şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Düzenlenen açılış törenine Bursa protokolü ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bursa Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 17:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
215 okunma
Google News

1997 yılında Bursa’da ilk şubesini Kurşunlu’da açan Bizim Ora Kokoreç, ikinci şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Bizim Ora Kokoreç’in 2. şubesinin kapıları Bursa’nın yeni yaşam merkezi olan Downtown’da açıldı. Gerçekleşen açılış törenine Bizim Ora Kokoreç kurucuları İsmail Süzer ve Eren Süzer, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, Atış Grup Ceo’su Ahmet Atış ile çok sayıda konuk katıldı.

Downtown’da düzenlenen açılış töreninde konuşan Bizim Ora Kokoreç kurucuları İsmail Süzer ile Eren Süzer kardeşler, “1997 yılında Kurşunlu’da başlayan maceramız sizlerin ve kokoreç severlerin desteğiyle 2. şubemizi açtırmayı nasip ettirdi. Bugünlere gelmemiz de bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Babamızdan aldığımız bayrağı daha ileriye taşıyacağız” dediler.

Ardından konuşmalarını südüren Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise, “Kardeşlerimin burada olması benim için büyük bir gururdur. Tüm protokole geldikleri için teşekkür ediyorum” derken, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bursa’nın yeni markası olan Downtown’dayız. Burası Bursa’ya değer katan bir yerdir. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Bizim Ora Kokoreç de böyle bir yer. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız ise, “Babamızdan aldığımız mirası yukarıya taşımak istiyoruz diyen gençlere başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.