Beni görmek mutlaka yüzümü görmek değildir

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 10 Kasım vesilesiyle basın açıklaması yaptı.

Bursa Yayın: 09 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2023 11:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
62 okunma
Google News

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 10 Kasım vesilesiyle düzenlediği basın açıklamasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milletine bıraktığı ilke ve bakış açısını hatırlatarak, onun önderliğindeki bağımsızlık mücadelesini ve Cumhuriyetin temellerini atmış olmasını vurguladı.

Belediye Başkanı Aydın, Atatürk'ün tarihe mal olan sözleriyle Türk Milletine ışık tutan bir lider olduğunu belirterek, onun prensiplerinin ve ilkelerinin bugün de önemli olmayı sürdürdüğünü ifade etti. Aynı zamanda, Atatürk'ün sadece tarihi bir figür olmadığını vurguladı.

Başkan Bekir Aydın, 10 Kasım'ın yalnızca bir anma günü şeklinde görülmemesinin önemli olduğunu, 10 Kasım’ın aynı zamanda milletin birlik ve beraberliğini pekiştirdiği bir gün olduğunu belirterek, Türk Milletinin, Türk Milletine özgü ortak değerler etrafında kenetlenmesi gerektiğine dikkat çekti. Ayrıca, kendilerine düşen sorumlulukların bilincinde olduklarını ve Büyük Türk Milletinin mirasını koruma, geliştirme ve yaşatma adına ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini belirtti. Başkan Aydın, Türkiye'nin aydınlık geleceğine olan inancını dile getirerek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum, dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.