Belediye başkanından işsiz gence olay sözler
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, evli genç bir çiftin kendisine yönelttiği işsizlik sitemine cevap verdi. İntihar teşebbüsünde bulunanların belediyede işe alındığını söyleyen gence Belediye Başkanı, "Biz o şekilde kimseyi almıyoruz. Çıkana atla diyoruz, atlıyor" dedi.

Trabzon'da kaydedilen görüntülerde Gökhan Öztürk isimli genç, eşini yanına alarak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na 3 yıldır işsiz olduğunu ve intihara kalkışanların işe alındığını söyledi. Bunun üzerine cevap veren Zorluoğlu, "Biz o şekilde kimseyi almıyoruz. Çıkana atla diyoruz, atlıyor" şeklinde konuştu.
İşsizlik siteminde bulunan Gökhan Öztürk, Başkan Zorluoğlu'na Büyükşehir Belediyesine intihar teşebbüsünde bulunanlarla sicili bozuk olanların alındığına dair iddialarda bulundu.
"BİZ O ŞEKİLDE İŞE ALMIYORUZ"
Öztürk, "İnsanın biri Karşıyaka'da viyadüklerin ayağına çıkıyor, sicili var. 'Kendimi atarım' diyor. Bu kişi 4 senedir belediyede çalışıyor. Biz de mi çakalım bir yere?" dedi.
Başkan Zorluoğlu tarafından sitemlerini ileten Gökhan Öztürk'e verdiği 'intihar' örneği üzerinden yanıt geldi. Belediyeye bu biçimde alım yapılmadığını dile getiren Başkan Zorluoğlu, "Biz o şekilde kimseyi almıyoruz. Çıkana atla diyoruz, atlıyor." diye yanıt verdi.