BEBKA-NOSAB ve İŞKUR'dan kadın istihdamına katkı

BEBKA öncülüğünde, NOSAB ve İŞKUR iş birliğiyle yürütülen Sanayide Kadın İstihdamı Programı kapsamında “Kalite Kontrol Operatörlüğü” kursu tamamlandı.

Bursa Yayın: 10 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2024 10:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
49 okunma
Google News

Yeterlilik belgelerini almaya hak kazan operatörler kariyerleri hakkında ilgili firmalarla bir araya geldi.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) öncülük ettiği ve Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) ile İŞKUR’un da iş birliğiyle yürütülen Sanayide Kadın İstihdamı Programı kapsamında “Kalite Kontrol Operatörlüğü” kursu tamamlandı.

Programa katılan operatörler, düzenlenen sertifika töreniyle yeterlilik belgelerini almaya hak kazandı. Kursiyerler, daha sonrasında kariyerleri hakkında ilgili firmalarla bir araya gelerek iş olanaklarıyla ilgili bilgi sahibi oldu. Söz konusu programla birlikte kadın istihdamı artacak ve böylece toplumsal eşitliğe hizmet etmiş olacak. Öte yandan kadın istihdamının var olması ise ekonominin güçlenmesini sağlayacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.