Başkan Aydın halk eğitim merkezi sertifika töreninde

Orhangazi Halk Eğitim Müdürlüğü’nün Orhangazi Belediyesi personeline yönelik düzenlemiş olduğu, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde İş Makineleri Operatörlüğü Ekipman Seçimi ve Verimli Çalışma kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Yayın: 02 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 02.08.2019 17:44:37
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
923 okunma
Google News

Orhangazi Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ve iki hafta süren Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde İş Makineleri Operatörlüğü Ekipman Seçimi ve Verimli Çalışma kursunu tamamlayan yaklaşık 30 kursiyerler sertifikalarını aldı. Orhangazi Belediyesi personelinin katıldığı kursta belge almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve Halk Eğitim Müdürü Bilal Kuzu tarafından verildi. Personel eğitiminin önemini vurgulayan Başkan Aydın bu tür eğitimlerin süreceğini belirterek katkıları
dolayısıyla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Kuzu’ya teşekkürlerini iletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.