Balıkesir’de katliam gibi kaza: 14 ölü, 18 yaralı

Balıkesir’de yolcu otobüsü yoldan çıkarak takla attı. Kaza sonucu 11 kişi kaza yerinde, 3 kişi hastanede olmak üzere 14 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.

Gündem Yayın: 08 Ağustos 2021 - Pazar - Güncelleme: 08.08.2021 09:30:16
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
1152 okunma
Google News

 Balıkesir Valiliği, Balıkesir OSB Çevre Yolundan Edremit istikametine doğru seyir halinde olan yolcu otobüsünün yoldan çıkarak takla attığını duyurdu.

Saat 04.40 sıralarında meydana gelen kazada 11 kişi olay yerinde, 3 kişi hastanede yaşamını yitirdi, 18 kişi de yaralandı. Yaralıların tamamı Balıkesirde bulunan 5 ayrı hastaneye sevk edildi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, elim kazada yaşamını yitirenler için başsağlığı mesajı yayımlarken, yaralıları da hastanede ziyaret ederek acil şifalar diledi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.