Balat’ta yeni bir yaşam başlıyor

Özdilek Holding bünyesinde faaliyet gösteren Orange İnşaat tarafından hayata geçirilen Orange City Balat projesi doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşam başlatacak.

Bursa Yayın: 24 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.11.2023 17:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
114 okunma
Google News

Özdilek Holding bünyesinde faaliyet gösteren Orange İnşaat tarafından hayata geçirilen Orange City Balat projesinin lansman daveti yapıldı.

Lansmanda projeye ilişkin bilgi veren Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Orange İnşaat olarak hayata geçirilen konut, otel ve alışveriş merkezi projelerinde yaşama değer katan ve tüm beklentileri karşılayan alanlar sunmaya devam ettiklerini söyleyerek “2013 yılında Eskişehir Konut Projesi’yle ilk konut yatırımımızı gerçekleştirdik. Ardından Kocaeli Atakent Konutları ve Bursa’nın modern yüzü Nilüfer’de Bursa Fethiye Konut projelerimizi hayata geçirdik. Tecrübe ve birikimlerimizi paylaşmayı sürdürürken bu alandaki yatırımlarımıza bir yenisini daha eklemenin heyecanı içerisindeyiz. Balat’ta yer alan konut projemiz ile yüksek prestijli yeni bir yaşam tarzı sunmayı amaçlıyoruz.” dedi.

‘HER İHTİYACA HİTAP EDİYOR’

Kılınçarslan konsepti, mimarisi ve sosyal yaşam alanlarıyla modern hayatın tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan projede 11 blok içerisinde çeşitli büyüklükte ve özellikte 130 dairenin yer alacağını söyleyerek “Modern mimariyle dizayn edilmiş, akıllı ev sistemleriyle donatılmış, ferah dairelerle, konforu ve teknolojiyi bir araya getirerek kaliteli bir yaşam inşa ediyoruz. Deprem yönetmeliğine uygun tasarladığımız yapılarımızda güvenli ve huzurlu bir yaşam sunuyoruz. Projemiz bir ailenin konforlu şekilde yaşayacağı nitelikli iş mekanları ve sosyal alanlarıyla her ihtiyaca hitap ediyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness ve pilates salonu, sauna ve kafeterya, çocuklar için oyun alanı ve yürüyüş parkuru ile benzersiz bir yaşam alanı sunuyor. 6 bin 700 metrekare peyzaj tasarımımız yaşam alanlarına canlılıkla bütünlük katıyor. ‘Doğanın sesi, şehrin ışıltısı’ sloganıyla, Orange City Balat modern şehir hayatını doğayla buluşturacak” ifadelerini kullandı.

 

Nilüfer ilçesinde konumlanan ve Bursa’nın en nezih semtlerinden biri olan Balat’ta yükselen Orange City Balat projesi, doğayla iç içe, konforlu ve modern bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Orange City Balat projesi, Özdilek Holding’in yarım asrı aşan tecrübesini, modern mimari anlayışını ve doğanın tüm renklerini buluşturarak bölgeye yeni bir soluk getiriyor. Balat Atatürk Ormanı’nın tam karşısında konumlanan proje, şehir yaşamının karmaşasından uzaklaşıp, huzur dolu bir yaşam arayanların dikkatini çekiyor.

GÜVENLİ VE KONFORLU YAŞAM

Modern mimari çizgileri, akıllı ev sistemleri ve çeşitli konut tipleri ile dikkat çeken Orange City Balat, sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunmayı amaçlıyor. Proje, deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilerek, teknoloji ve güvenlik standartlarına önem veriyor.

Şehrin önemli kültür, sanat, alışveriş ve eğlence merkezlerine yakınlığı ile öne çıkan proje, sakinlerine ulaşım kolaylığı da sunuyor. İstanbul’a hem deniz hem kara yoluyla yakınlığı, hızlı tren güzergahı ve metro istasyonlarına kolay erişim imkanı ile Orange City Balat, şehrin dinamiklerine entegre bir yaşam sunuyor.

ÖZENLE DÜZENLENMİŞ PEYZAJ ALANLARI

Orange City Balat’ta, akıllı ev sistemleriyle donatılmış geniş ve ferah daireler, açık ve kapalı havuzlar, fitness, pilates salonları, sauna, kafeterya, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru ve özenle düzenlenmiş peyzaj alanlarıyla sakinlerine benzersiz bir yaşam deneyimi vadediyor.

Orange City Balat, doğanın sesi ile şehrin ışıltısını buluşturarak, sakinlerine sadece konut değil, aynı zamanda özel bir yaşam merkezi sunmayı hedefliyor. Orange İnşaat’ın imzasını taşıyan bu proje, Bursa’nın gelişen ve değer kazanan Balat bölgesinde yaşamak isteyenler için ideal bir tercih olarak öne çıkıyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.