Bakan Koca duyurdu! 'Sanayi üretiminde normalleşme sürecini başlattık'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan test sayısının arttırılmasına yönelik atılan yeni adımı açıkladı. Bakan Koca açıklamasında Gebze'de günlük 5.000 test kapasiteli bir laboratuvar kurulduğunu belirtti.

Gündem Yayın: 02 May 2020 - Saturday - Güncelleme: 02.05.2020 22:48:26
Editör -
Okuma Süresi: 21 sn.
967 okunma
Google News

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

"NORMALLEŞME SÜRECİNDE SANAYİ ÜRETİMİNİN, COVID-19 tedbirlerine uygun, güvenle devamı için çalışmalarımızı başlattık. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ve Kocaeli Sanayi Odası'nın organizasyon desteğiyle GEBZE'DE, günlük 5.000 test kapasiteli bir laboratuvar kurduk. Devamı gelecek."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.