Aziz Yıldırım’dan transfer açıklaması

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, mevcut yönetimin Teknik Direktör Jose Mourinho ile görüşmesi hakkında, "Ben söyledim, gittiler. Ben seçileceğim ve benim dediğim adam burada olacak. Lukaku’yu istiyor. Listede Dybala da var" dedi.

Spor Yayın: 31 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 31.05.2024 18:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
87 okunma
Google News

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde, 8-9 Haziran’da yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, çalışmalarını sürdürüyor. Adana’da kongre üyeleriyle bir araya gelen Yıldırım, mevcut yönetimin Teknik Direktör Jose Mourinho ile görüşmesi hakkında, "Ben söyledim, gittiler. Ben seçileceğim ve benim dediğim adam burada olacak. Mourinho, Lukaku’yu istiyor. Dybala var. Talisca gelmek istiyor. Bir de Sörloth var. Bu oyunculardan 1-2 tanesini halletsinler, ondan sonrasına biz gelince bakarız" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.