Aydın: Osmangazi’nin üzerindeki tozu kaldıracağız

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın yerel seçimlere sayılı günler kala kentin sorunlarına yönelik hayata geçirmeyi hedeflediği projelerini basın mensupları işe paylaştı.

Bursa Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 14:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
49 okunma
Google News

Turizme değinen Aydın, ‘Turizmde buraları eski şehir haline getirip, konaklama süresini 3-4 güne çıkaracağız’ dedi.

 

Turizm hakkında projelerini sunan Aydın, “Osmangazi’de tarih, kültür, medeniyet var. Osmangazi’de turistlerin konaklama süresi çok az. Bursa Kapalı Çarşı, Unesco listesinde. Siyah inciri pazarlayacağız. Osmangazi’nin üzerindeki tozu kaldıracağız. Turizmde hem buraları eski şehir haline getirip, konaklama süresini 3-4 güne çıkaracağız. Gelir seviyemizi artırmak için turizm olmazsa olmazlarımızdan” dedi.

TARIMI DESTEKLEYEN PROJELER

Sokak canlıları ile ilgili de projeler yapacağını belirten Aydın devamında tarımı destekleyen projeler yapacağını vurguladı.

Aydın, “Dijital ölçüm noktaları kuracağız. Gazi Tarım A.Ş kurulacak. Yol üstü yöresel pazarlar kuracağız. Tahtakale Köylü Pazarı yeniden açılacak. El emeği ürünleri pazarlayacağız. Gıda atıklarından kompost gübre üreteceğiz, sokak hayvanlarına mama üreteceğiz. Osmangazi’de bir değişim için yola çıktık” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.