Askerleri taşıyan otobüs devrildi! 4 şehit, 2 şoför hayatını kaybetti

Mersin'in Mut ilçesinde askerlerin sevk edildiği otobüs, şarampole yuvarlandı. Mersin Valiliği, 2 sürücünün hayatını kaybettiğini, 4 askerin şehit olduğunu bildirdi. 10 yaralının durumunun ağır olduğunu belirten Mersin Valisi Ali İhsan Su, kazanın nedenine ilişkin ''Muhtemelen fren boşalması gibi görünüyor ama tahkikat devam ediyor'' dedi.

Gündem Yayın: 27 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.07.2020 09:33:19
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
954 okunma
Google News

Alınan bilgiye göre, KKTC'ye sevk edilen askerleri Mersin'e götürmek için Manisa'nın Alaşehir ilçesinden yola çıkan Alaşehir Sarıkız Turizm firmasına ait sürücüsü öğrenilemeyen 45 KA 4777 plakalı otobüs, Mut-Karaman karayolu Zeytinalanı mevkisinde virajı alamayarak şarampole devrildi.

 

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre, 4 asker şehit oldu, iki otobüs şoförü hayatını kaybetti ve 10'u ağır 27 kişi yaralandı.

 

Yaralılar ambulanslarla Mut Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.