Anadolu basını 3. kez Marmaris’te buluştu! enbursa.com’dan çalıştaya çıkarma

Türkiye'nin dört bir yanından gelen yaklaşık 400 gazeteci, Marmaris'te düzenlenen ‘Anadolu Buluşması-Yerel Medya Çalıştayı’nda bir araya geliyor.

Bursa Yayın: 07 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 07.10.2023 11:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
76 okunma
Google News

Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen ve basın meslek örgütlerinin katkılarıyla gerçekleşen çalıştay, 6-8 Ekim tarihleri arasında 3. kez düzenleniyor. Yaklaşık 400 basın mensubu, yerel medyanın önemli temsilcileri ve gazeteci kökenli milletvekilleri, basın meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katılımıyla bu etkinlikte bir araya geldi.

BURSA’DAN 4 GAZETECİ KATILDI

Çalıştayda bugün çeşitli konu başlıkları altında oturumlar ve sunumlar gerçekleştirilecek. Çalıştaya Bursa’dan Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği’nden de (AGSYD) Başkanı İbrahim Erdoğan, Çağdaş Gazeteciler Derneği Başkanı ve AGSYD Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Baysal, AGSYD Başkan Yardımcısı Cennet Cankılıç ve AGSYD Koordinatörü Necati Kartal katılıyor.

ENBURSA.COM’DAN ÇALIŞTAYA ÇIKARMA

Katılımcılardan Cennet Cankılıç, Yüksel Baysal ve Necati Kartal aynı zamanda enbursa.com yazarları olarak medyamızı da güçlü şekilde çalıştayda temsil ediyorlar.

Türkiye’nin ünlü gazetecilerinin konuk konuşmacı olarak yer aldığı çalıştayda enbursa.com yazarı Necati Kartal’da son dönemin meslekte en sıkıntılı konusu olan internet medyacılığı ile ilgili de sunum yapacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.