Aktaş: 16 bin sosyal konut inşa edeceğiz

31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala önemli açıklamalarda bulunan Alinur Aktaş, “Emeklilerimiz ve yeni evli çiftlerimiz için imkanı olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapacağız” dedi.

Bursa Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 15:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
55 okunma
Google News

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın gelecek vizyonunu ve projelerini paylaştığı ‘Büyük Lansman Programı’ Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Osmangazi Salonu’nda düzenleniyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Alinur Aktaş, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Bursa için projelerini, düzenlenen Büyük Lansman Programı’nda açıklıyor.

Aktaş, “100 bin konut kentsel dönüşüm projesinin ardından bir müjde daha vermek istiyorum. 16 bin yeni sosyal konut inşa edeceğiz. Emeklilerimiz ve yeni evli çiftlerimiz için imkanı olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapacağız.” diye konuştu.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.