Akşener’den Selçuk Türkoğlu’na övgü dolu sözler

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bursa’nın Gemlik ve Orhangazi ilçelerinde gerçekleştirdiği vatandaş buluşmasının ardından Elegans Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına katıldı.

Bursa Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 10:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
40 okunma
Google News

Akşener programda İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu’na övgü dolu sözlerde bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bursa’yı ziyarette bulundu. Gemlik ve Orhangazi’de vatandaş buluşması gerçekleştiren Akşener düzenlenen programlarda yerel seçimleri hatırlatarak Bursalılardan oy talep etti.

Akşener’in katılımıyla düzenlenen iftar programına İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş ve 17 İlçenin Belediye Başkan Adayları, parti teşkilatı, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

“Selçuk Türkoğlu, bütün ömrü hayatı Bursa’da haksızlığa uğrayan kişiler adına aktivizm ile geçmiştir” diyen Akşener, “Biliyoruz ki bu ülkede kim vurduya gidilir, arkasından konuşulmaz. Bunlardan biri Sinan Ateş. Sinan Ateş’in ailesinin yanından geliyorum. Selçuk Türkoğlu, haksızlığa uğrayan herkes adına mücadele eden birisi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği takdirde Sinan’ı unutturmaz. Iyi belediyeciliği, israf yapmayan belediyeciliği, insan kayırmayan belediyeciliği zaten anlatıyor. Adamın bir özelliği daha var. Korkusuz, cesur, haklının yanında, haksızın karşısında” açıklamalarında bulundu.

Akşener, konuşmasının ardından 17 İlçe Belediye Başkan Adayını sahneye davet ederek, vatandaşlardan Belediye Başkan adayları için oy istedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.