Akşener’den Ateş ailesine taziye ziyareti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener gerçekleştirdiği Bursa ziyaretinde geçtiğimiz günlerde kalp krizi nedeniyle vefat eden Sinan Ateş’in babası Musa Ateş için aileye taziyede bulundu.

Bursa Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 10:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
40 okunma
Google News

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bursa’yı ziyarette bulundu.

Gemlik ve Orhangazi’de vatandaş buluşması gerçekleştiren Akşener düzenlenen programlarda yerel seçimleri hatırlatarak Bursalılardan oy talep etti.

Akşener ilçe ziyaretlerinin ardından Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in kalp krizi nedeniyle vefat eden babası Musa Ateş için aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Akşener’e ziyaretinde İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş ve parti teşkilatı eşlik etti.

Akşener taziye ziyaretinin ardından Elegans Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına katılacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.