Akaryakıt istasyonunda bıçaklı gasp

Kağıthane’de bir şahıs, sabaha karşı girdiği bir akaryakıt istasyonundaki çalışanlara bıçak doğrultarak 2 bin liralarını gasp etti.

Asayiş Yayın: 16 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.03.2023 11:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
182 okunma
Google News

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 06.00 sıralarında Kağıthane Sultanselim Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah karşı cadde üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna giren kapüşonlu şahıs, çalışanlara bıçak doğrulttu. Şahıstan korkan çalışanlar ceplerindeki yaklaşık 2 bin lirayı gaspçıya verdi. Olayın ardından gaspçı şahıs hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Polis gaspçının peşine düştü

Yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, istasyonda giren şahıs çalışanlara bıçak doğrultuyor. Çalışanlar ise cebindeki paraları şahsa veriyor. Şahıs ardından kapıyı kapatarak uzaklaşıyor. Olayın ardından ihbar üzerine istasyona gelen polis ekipleri, güvenlik kamera görüntüleri inceleyerek ve çalışanların ifadelerine başvurdu. Polis şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.