AK Parti Nilüfer Adayı Celil Çolak: Yüzde 62 oy alacağım!

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak düzenlediği basın toplantısında iddialı açıklamalarda bulunarak, "Ben çok iddialıyım. Bu seçimlerde kum saatini tersine çevireceğim ve yüzde 62 oy alacağım" dedi.

Bursa Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 13:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
69 okunma
Google News

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak basın ile buluştu. Nilüfer’deki Hotel Gold Majesty’de gerçekleşen organizasyona AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alpaslan, MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç, AK Parti Nilüfer meclis üyeleri, partililer ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

KUM SAATİNİ TERSİNE ÇEVİRİN

Gerçekleşen basın toplantısında oldukça iddialı açıklamalarda bulunan AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak, “Sizlerden biriyim. Nilüfer’i hak ettiği hizmetlere kavuşturmak, herkesi kucaklayan, adil bir yönetim anlayışı için hazır mısınız? Değişime hazır olun. Benim kaç oy alacağımı herkes merak ediyor. Ben diyorum ki kum saatini terse çevirin. Son seçimde rakibimiz yüzde 62 oy almış. Ben iddia ediyorum en az yüzde 62 oy alacağım” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.