AK Parti Nilüfer Adayı Celil Çolak projelerini tanıtıyor!

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak, Nilüfer için gerçekleştirmek istediği projelerini düzenlediği proje lansman toplantısında kamuoyu ile paylaşıyor.

Bursa Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 09:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
55 okunma
Google News

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala partilerin ve adayların seçim hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

AK Parti’nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak da Crowne Plaza’da geniş kapsamlı proje tanıtım lansmanı düzenledi.

Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak’ın projelerini açıkladığı salona Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte girdi. Basın toplantısına ayrıca AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammed Müfit Aydın, Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alpaslan ile BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, AK Parti, MHP, BBP İl ile İlçe teşkilatları, çok sayıda konuk ve gazeteci katıldı.

Gerçekleşen proje tanıtım lansmanında ilk olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş söz aldı. Aktaş, “İnşallah 25 yıl sonra Nilüfer’de değişim yaşanacak. Biz ve arkadaşlarımız buna inanıyor. Biz güzel bir ittifak yapıyoruz. Karşımızda bir ittifak yok. Bir önceki genel seçimde yaptıkları ittifakta dağıldı. Biz inanıyoruz. Celil Başkan Nilüfer’i alacak inşallah” dedi.

BAŞKA PROGRAMA GİTTİ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş konuşmasının ardından başka bir programı olduğu için salondan ayrıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.