AK Parti Nilüfer Adayı Celil Çolak: Bu yüzyıl Nilüfer’de değişimin yılı!

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti’nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak, proje tanıtım lansmanı düzenledi.

Bursa Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 09:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
58 okunma
Google News

PROTOKOLDEN YÜKSEK KATILIM
Crowne Plaza’da gerçekleşen lansmana Nilüfer Belediye Başkanı Celil Çolak, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile giriş yaptı. Düzenlenen Basın toplantısına ayrıca AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekilileri Emine Yavuz Gözgeç, Muhammed Müfit Aydın, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alpaslan ile AK Parti, MHP, BBP İl ile İlçe teşkilatları, çok sayıda konuk ve gazeteci katıldı.

MECLİS ÜYELERİ TANITILDI

Gerçekleşen proje lansmanında AK Parti Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi adayları tek tek kürsüye çağrılarak kamuoyuna tanıtıldı. AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak kürsüye çıkarak Meclis Üyeleri adaylarının ellerini kaldırarak basına poz verdi.

“DEĞİŞTİR NİLÜFER DİYE YOLA ÇIKTIK”

Düzenlenen proje lansmanında konuşan AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak, “Bu işin adı değişimdir, gelecektir. Değiştir Nilüfer diyerek yola çıktık. Bu duyguyla çıkmış olduğumuz yolda herkesi dinledik, değer verdik. Gençler için yeni bir geleceğin kapılarını açtık. Nilüfer’i fırsatlar ve imkanlar şehrine dönüştürmek için insana faydalı projelere dönüştürdük. Engellileri unutmadık. Ailelerimizin, planlarımızın yönetme anlayışımıza bunların hepsi rengini verdi. Nilüfer’in gücüne güç katan herkesi, her şeyi aldık projeye dönüştürdük. Nilüfer gönlümüzdeki sevda. Bu hizmetleri planladıkça sevdamız büyüdü. Nilüfer daha kapsayıcı planların hayata geçtiği bir yer olacak. Ulaşım hizmetlerine erişimi yükseltecek. Bu yüzyıla Nilüfer yüzyılı dememizin bir başka nedeni tüm mazlumların umudu Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı’nda Nilüfer’de var diyoruz. Biz de bu heyecanın bir parçasıyız. Taşın altına elimizi koyuyoruz. Daha fazla yol, daha fazla park, daha akıllı bir Nilüfer. Daha güçlü Nilüfer demek, daha güçlü bir Türkiye demek. İnancımız bu. Geleceğin gerçek sahibi çocuklar, anneler, babalar, kadınlar. Nilüfer için bugüne kadar canla başla çalıştıysak şimdi de Türkiye Yüzyılı’nda üzerimize düşeni yapmak zorundayız” diye konuştu.

Celil Çolak, “Nilüfer’in daha yeşil olması için, sürdürülebilir politikalarla, kültür sanat etkinlikleriyle Nilüfer’i birlikte yükselteceğiz. Nilüfer Türkiye’nin en güçlü geleceği olacak. Sizlere söz veriyorum. Nilüfer’i Türkiye’nin yüzyılında parlayan bir yıldız olması için işlerime dört elle sarılacağım, daha fazlasını yapacağım. Nilüfer gücüne güç katmış bir yıldız olarak Türkiye yüzyılında yerini alacak. Nilüfer’de değişimi sizinle sağlayacağız” dedi ve ardından tek tek projelerini tanıttı.

İşte Celil Çolak’ın Nilüfer’de yapmayı vadettiği projeler;

Nilüfer Kent Meydanı

Nilüfer Bilim ve Teknoloji

Nilüfer İnovasyon ve Kuluçka Merkezi

Nilüfer Kongre ve Kültür Merkezi

Nilüfer Dene yap ve teknoloji atölyesi

İlköğretim öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılanması

Öğrencilerin Servis ücretlerine destek

Nilüfer 7/24 Kreş ve Bakımevi

Nilüfer Temiz ve Yenilenebilir enerji yatırımları

Nilüfer tarım araştırma ve eğitim merkezi

Özel Eğitim ve Engelsiz Yaşam Merkezi

Engelsiz Tatil Köyü

Kitap Kafeler

Nilüfer Gençlik ve Bilim Akademisi

Nilüfer Eğitim Akademisi

Nilüfer Enderun Mektebi

Nilüfer İstihdam ve Kariyer Merkezi

Genç Girişimcilere 100 bin TL hibe

Nilüfer Modern Öğrenci Yurtları

Nilüfer Kültür ve Sanat Festivali

Nilüfer 1923 Cumhuriyet Parkı

Nilüfer Doğal Yaşam ve Sağlık Köyü

Nilüfer Kent Tarihi Müzesi

Nilüfer Çocuk Müzesi

Nilüfer Spor Akademisi

Spor Tesislerinde Yaz ve Kış Spor Okulları

Amatör Spor Kulüplerine Destek

Nilüfer Aile Kampı

Nilüfer Çocuk Kampı

Nilüfer Modern ve Kapalı Semt Pazarları

Nilüfer Bölgesel Tanzim Satış Marketleri

Evde Bakım ve Sosyal Hizmetler

Kadın Girişicemlerine 100 bin TL hibe

Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi

Nilüfer Tinyvet Projesi

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.