AK Parti İl Başkanı’ndan DP’ye sürpriz sabah telefonu!..

Dünkü yazımda aktarmıştım. Bursa Ak Parti il Kongresine Cumhur İttifakı ortağı MHP ile BBP, CHP, İyi Parti , SP ve Yeniden Refah Partisi’nin il başkanları davet edilmiş, onlar da bu davete icap ederek pazartesi günü Tofaş Spor Salonu’nda protokolda yerlerini almışlardı.

Yayın: 04 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.02.2021 09:52:50
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
1277 okunma
Google News

Hatta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ da konuşmasında davetli il başkanlarının isimlerini teker teker anons ederek, katılımlarından dolayı teşekkür etmişti.

 

Kongre sonrasında Demokrat Parti’den MKK üyesi Kamil Göral  arayarak “AK Parti’nin kongresine bütün il başkanları davet edilirken, bizim il başkanımıza bir davet gelmemesi camiamızı son derece üzdü. İl Başkanımız Çağrı Kaplan’ın unutulduğu kanaatindeyiz”.diyerek sitemini dile getirmişti. Ben de bu cümlelerini dünkü köşeme taşıdım.

 

 

Yazım  üzerine dün sabah AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan aradı.

 

Önce” Kamil Başkan’ı kapattım, sizi arıyorum”dedi.

 

Ardından da;

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.