Adeta birbirleriyle yarıştılar! İzdiham yaşandı

Kayseri’de ev eşyası satan bir mağaza, yeni yer açması sebebi ile indirimli ürünler satınca, vatandaşlar mağaza önünde izdihama sebep oldu.

Gündem Yayın: 22 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 22.07.2023 13:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
114 okunma
Google News

Kocasinan ilçesine bağlı Zümrüt Mahallesi Kadir Has Caddesi üzerinde ev eşyası satan bir mağaza, yeni iş yeri açması sebebi ile ürünlerde kampanya yaparak indirimli satacağını duyurdu. İndirimi duyan vatandaşlar mağaza önünde izdihama sebep olurken, mağaza yetkilileri tarafından zaman zaman kapı önünde yoğunluk oluşturulmaması ve içeri girilmemesi yönünde de hoparlörlerden duyuru yapıldı.

Vatandaşlar bir taraftan aldıkları ürünleri araçlarına taşırken, diğer taraftan da mağazadan indirimli ürün almak isteyen vatandaşların oluşturduğu kalabalık kameralara yansıdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.