37 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs paketlendi

Kastamonu'da 37 yıl 4 ay hapis cezasıyla aranan firari hükümlü polis ekiplerinin çalışması neticesinde yakalanarak tutuklandı.

Yayın: 09 Ağustos 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 09.08.2025 15:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 29 sn.
41 okunma
Google News

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde, "kasten öldürme" ve "hükümlü veya tutuklunun kaçması" suçlarından 37 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan K.B.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde K.B. yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen K.B. tutuklandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.