2024’ün evleri hazır, kurabiyeden ev yaptılar

Çocuklar ve yetişkinler iki gün süren Gingerbread House Workshop’unda bir yeni yıl klasiği olan 'Zencefilli Kurabiye Evleri' süsledi.

Sanat Yayın: 19 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 19.12.2023 09:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
87 okunma
Google News

Arta Event, muhteşem kokusu, lezzeti ve harika görüntüsüyle yeni yıl klasikleri arasında yer alan “Gingerbread House Workshop’u“ düzenledi. Blooming Brothers Balat’ta iki gün süren workshop’ta katılımcılar evleri süslerken oldukça eğlendi. Etkinliğin ilk gününde yetişkinler ikinci günündeyse anne ve çocukları Neva Pasta Atölyesi’nin hazırladığı zencefilli kurabiye evleri birbirinden farklı malzemelerle süsledi ve ortaya bambaşka tasarımlar çıktı. Tüm katılımcılar dekorasyonlarını yaparken “1” numaralı kurala uydu ve doyasıya eğlendi. Yaratıcı ve bir o kadar da keyifli workshop’tan akıllarda kalan; Blooming Brothers Balat’ı saran muhteşem kokular, lezzeti kurabiyeler ve harika görüntüsüyle hazırlanan zencefilli kurabiye evler oldu. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.