1994 model 'Şahin'e istediği para dudak uçuklattı!

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde oto galericilik yapan Hacı Ömer Kalender, 1994 model Tofaş Şahin marka aracını 66 bin liraya satılığa çıkardı.

Yayın: 15 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 15.07.2020 11:45:27
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
1073 okunma
Google News

Sahibi olduğu galeride yüksek model araçları dışarıda sergileyen Kalender, 1994 model 84 bin kilometredeki Şahin'i kapalı yerde muhafaza ediyor.
 

Araca gözü gibi baktığını belirten Kalender; "Araç sanki 1994 gibi, aynı temizlikte aynı ayarda. Etiketleri, garanti belgeleri hala duruyor. Yüksek fiyata sattığımız araçları dışarıda sergiliyoruz. Ancak bu aracı dışarı çıkarmıyor kapalı yerde muhafaza ediyoruz. Tofaş Şahin benim için bir hastalık. Aracımı çok seviyorum. Binmeye kıyamıyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.