YRP Bursa'dan ‘Narin’ çağrısı

Türkiye’yi ayağa kaldıran Narin Güran cinayetinin son olmasını isteyen Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanı Murat Kolancı, Meclis’e yasal düzenleme çağrısı yaptı.

Bursa Yayın: 10 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 10.09.2024 13:02:00
Editör - Günay Akgül
Okuma Süresi: 2 dk.
160 okunma
Google News

Eğitimi vazgeçilmez olarak gördüklerini söyleyen Murat Kolancı, parti olarak öncelikle ahlak ve maneviyatı öne alan bir eğitim anlayışı ile hareket edilmesi gerektiğine inandıklarını söyledi. Eğitimde sorunların dağ gibi biriktiğini ifade eden Kolancı, “22 yıllık iktidarın eğitimi, sadece okul yapmak, akıllı tahta ile sınıfları donatmak, tablet ve ücretsiz kitap sağlamakta gören anlayışını reddediyor, insanı temel alan, sorunların çözümünde iyinin yanında kötülüğün karşısında duran anlayışımızı tekrar hatırlatmak istiyoruz” diye konuştu. 


EĞİTİMDE KIRMIZI ALARM
Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle hem öğrenci hem öğretmen hem de velilerin mutsuz olduğunu vurgulayan Kolancı, “Bütün olumsuzluklara rağmen, tüm eğitim camiasına yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Diyarbakır’da cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine de de değinen Kolancı, siyasi partilere bu tür acıların bir daha yaşanmaması için gerekli yasal adımları atma çağrısında bulundu. Kolancı şöyle konuştu: “Narin kızımıza Allah’tan rahmet, tüm milletimize sabır ve metanet diliyoruz. Temelinde eğitimsizliğin olduğu bu tür acıların bir daha yaşanmaması için gerekli yasal düzenlemelerin mecliste bulunan tüm siyasi partilerin ortak sorumluluğu ile bir an evvel hayata geçirilmesi gerektiğine inanıyoruz.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.