14 Nisan 2020 - Salı

Yok böyle bir örnek! Bu istifayı millet döndürdü...

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1252 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Süleyman Soylu'nun istifa açıklamasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını kabul etmediği ana kadar geçen o 2.5 saat, Ankara-İstanbul arasında nasıl bir görüşme trafiğine sahne oldu bilemeyiz, ama bildiğim ve bildiğimiz bir şey var ki, o 2.5 saat millet nezdinde en uzun saatlerdi.

 

Bir buçuk aydır bu millete kök söktüren o virüs korkusu bile istifa korkusunun çok çok gerisinde kaldı. İnşallah doğru değildir temennileriyle sosyal medyada çığ gibi büyüyen destek mesajları, bir anda bu milleti karar ya da emir nereden gelirse gelsin "Soylu'yu soysuzlara yedirmeyiz" noktasında kenetledi ve Türkiye'nin yakın geçmiş tarihinde bırakın bir bakanı, bir siyasiye gösterilen en büyük desteğe dönüştü.

 

İstifası millet nezdinde kabul edilmeyen tek siyasetçi Soylu oldu! Yaklaşık 20 gün önce Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan gece yarısı görevinden alındığında doğru dürüst haber bile olmamıştı.

 

Demek ki...

 

Hep derim, milletin terazisi hassastır, adaletlidir, sağduyuludur diye. "Kendine hizmet edeni bu millet ne unutur, ne de unutturur." 2016 yılında, 15 Temmuz'un hemen sonrasında yenilenen kabinede İçişleri Bakanı olarak görev almasıyla, bu millet çok farklı bir bakanla karşılaştı.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları