10 Ocak 2020 - Cuma

Yineliyorum, bu bir akıl tutulması!..

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1109 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Gazeteci arkadaşım Yüksel Baysal'la 30 yıldır tanışıklığımız var. Siyasi görüşlerimiz birbirine zıttır. O yüzden sürekli siyasi didişme içindeyiz. Beni iktidarın temsilcisi olarak gördüğü için hükümetin yereldeki ve geneldeki yanlış yatırımlarının (ona göre) sorumluluğunu hep bana yükler. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kızgınlığının acısını benden çıkarır. Esat Kaplan moderatörlüğündeki "Siyaseten" programını izliyorsanız, göreceksiniz. Esat olmasa neredeyse yakamızdaki mikrofonlar, masadaki kitaplar havada uçuşacak!..

 

Son tartışmamız da yerli otomobil üretimiyle ilgili. Tarihi yatırımın ne kadar milli olduğunu sorgulamaktan tutun da, "Bursa'ya kurulması"nın yanlışlığına kadar günlerdir yazıyor da yazıyor.

 

Dayanamadım, bu yatırıma karşı çıkmanın akıl tutulması olduğunu yazdım.

 

O da önceki gün enbursa.com'daki köşesinden cevap verdi:

 

"Beni hedef tahtasına oturtarak, iktidara selam çaktı"dedi.

 

Devamında;

 

"Anladık, iktidar sevdandan vazgeçmeyeceksin Cennet, ama anımsatırım sana Bursa'yı rezil eden pek çok yatırıma karşı çıkanlara da aynı sözlerle yüklenilmedi mi?" dedi.

 

Benim çarpıtma uzmanı olduğumu yazdı.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları