31 Aralık 2019 - Salı

Yerli otomobilin 1326'ıncısı Bursa'nın! Plakası da hazır...

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
2052 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Türkiye'nin yarım yüzyılı aşkın otomotiv sektörü alt yapısıyla merkezi durumunda olması ve yetişmiş insan kaynağı bulunması nedeniyle ilk yerli otomobilin üretim merkezi seçilen Bursa'da heyecanlı bekleyiş başladı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Cuma günü yapılan yerli otomobilimizin tanıtımının hemen ardından bakanlar, kurumlar, STK'lar ile iş dünyasından binlerce kurum ve kişilerin toplu alımlar için şimdiden sıraya girdiği yerli otomobil desteğini içeren sosyal medyadaki ilgi çekici paylaşımlara Bursa belediyeleri de eklendi.

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, önceki gün Twitter hesabından, üzerinde Büyükşehir Belediyesi yazılı ve belediyenin logosu bulunan beyaz renkli yerli otomobil fotoğrafı paylaştı. Altına da "Yerli ve Bursalı için biz de hazırız. Sabırsızlıkla 2022'yi bekliyoruz" notunu düştü.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da 3 gün önce çok anlamlı bir paylaşıma imza attı.

 

Plakasında "16 BRS 1326" yazan siyah renkli otomobil fotoğrafı paylaşıp, altına "Bugün Türkiye'nin otomobili hepimizin kalbini fethetti. Bursalılar olarak yerli otomobile ev sahipliği yapacak olmamızdan dolayı gurur duyuyoruz. Bizler de Bursa'mızın fethi olan 1326 yılına ithafen üretilecek otomobillerin 1326'ıncısına talibiz" yazdı.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları