07 Mart 2022 - Pazartesi

Yazımın kötüye kullanılması üzerine bir düzeltme!..

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 55 sn.
674 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Geçtiğimiz günlerde bu köşede yayınlamış olduğum bir kamuoyu anketi, sehven olumsuz algı oluşmasına yol açmıştır. Meslek hayatında biz gazetecilerin zaman zaman başına gelebilecek yol kazası olarak nitelendirdiğimiz haber kaynağı yanılgısı benim de başıma gelmiştir.

Bu konuda bahsi geçen sözde AK Parti’nin yaptırmış olduğu anket çalışması sonradan öğrendiğim üzere, yanlış bilgi içermesinden dolayı kendi meslek etiğim doğrultusunda yayından kaldırılmıştır.

Ancak dün gece bu anketin Alim Şahin’in köşesinde hem şahsıma hem de AK Parti’nin yöneticilerine yönelik basın ahlak ilkeleriyle bağdaşmayacak şekilde kötüye kullanıldığını üzüntüyle görmüş bulunuyorum.

Bu yanılgıdan kişisel çıkar sağlanmaması ve bahsi geçen AK Parti yöneticilerini toplum nezdinde  itibarsızlaştırma  operasyonuna alet olmaması adına bu düzeltmeyi yayınlamak benim için zaruri hal almıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları