25 Ocak 2020 - Cumartesi

Vatandaşı rahatlatan indirimler yine AK Partili başkanlardan geliyor

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 1 dk.
946 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Üretim maliyetleri ile girdilerin artması sonucu elektrik ve doğalgaz ücretlerine son 6 ayda yüzde 30 dolayında zam yapıldı. Son bir yıllık zam oranları ise yüzde 50'lere dayandı. İşte o zamlar bulunduğumuz kış şartlarında faturaların şişmesine neden olduğu için vatandaşın cebini de yüreğini de yakar hale getirdi.

 

Hal böyle olunca AK Partili belediyeler siyasi inisiyatif kullanarak vatandaşı bir nebze de olsa rahatlatacak, aile bütçesine katkı koyacak hamleler yapmaya başladı.

 

Önceki gün AK Partili Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, suya yüzde 15 oranında indirim yaparken, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de suda yüzde 25 oranında indirime gitti.

 

Başkanlar indirimleri Twitter hesaplarından duyurdular. Hatta paylaşımlarında isim vererek bir başka belediye başkanını etiketleyen AK Partili başkanlar "Sen ne dersin başkanım", "top sende başkanım" gibilerinden de birbirlerine çağrıda bulundular.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları