14 Ocak 2020 - Salı

Vali Harput nasıl da hain operasyon çekmiş!

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1506 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, eşi Prens Philip'le birlikte 14 Mayıs 2008 tarihinde Bursa'ya gelmişti. En üst düzeyde protokol uygulamasının yapıldığı Bursa programında önce Kozahan'da sınırlı sayıda katılımcıların davetli olduğu bir öğle yemeği, ardından da Yeşil Türbe ziyareti vardı.

 

Kozahan'daki yemeğe katıldım. Ama Yeşil Türbe ziyaretine sadece ev sahibi olarak dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünisa Gül ile Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın eşi Zeynep Babacan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Hikmet Şahin ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Celal Sönmez'in eşi Ümran Sönmez, Bursa Valisi Şehabettin Harput ile eşi ve Bursa Müftüsü Mahmut Gündüz dışında kimse alınmamıştı.

 

Tüm dünyanın gözünün çevrili olduğu Türkiye gezisinin Bursa ayağında meğer FETÖ denen hain örgüt öyle bir oyun oynamış ki, Kraliçe'ye rehberlik yapan ünlü tarihçi Prof.Dr. İlber Ortaylı'nın dışında kimsenin ruhu duymamış.

 

İlber Ortaylı Hoca da bu durumu tam 12 yıl sonra açıkladı.

 

Gerçi o zaman tepki gösterse veya sonra açıklasa ne olacaktı ki?

 

O da ayrı bir konu...

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları