22 Mayıs 2021 - Cumartesi

Tezgahın alasını kurmuşlar…

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
632 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçen hafta ”aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum” diyerek paylaşımda bulundu ya, bırakın istihbarat örgütlerini, Ankara siyasetinin nabzını iyi tutan meslektaşlarımız ile deneyimli siyasi yorumcular da  az buçuk tahmin ediyorlardı. Ankara siyasetine uzak  biri olarak ben bile  son dönemdeki gelişmelere bakarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik büyük bir linç girişiminde bulunulacağını bekliyordum.

 

 

 

 

 

En son  Rahmetli annesinin İstanbul Gaziosmanpaşa’daki cenaze törenine gittiğimde yanımdaki arkadaşlara bunu söyledim. Müthiş bir insan seli vardı. Türkiye’nin dört bir tarafından, en ücra köşesinden zenginiyle, fakiriyle,  işçisiyle, çobanıyla, yaşlısıyla, genciyle, Türk’üyle, Kürdüyle memleketimin sıradan insanlarını oraya toplayan güç, devletin gücü değildi.

 

O yüzden Peker’in videoları çıktığında hiç şaşırmadım.

 

Göreve geldiğinden bu yana geçen 5 yıllık süre zarfında makamında oturmak yerine ülkenin dört bir tarafını  makam alanı kabul eden ve PKK, FETÖ, DHK-C ve IŞID  gibi ne kadar terör örgütü varsa, ne kadar uyuşturucu baronu varsa, ne kadar mafya ve çete liderleri varsa hepsiyle kelle koltukta ölümüne mücadele eden, ülkede terörü bitirme noktasına getiren ve yetmedi üstüne anne ve babalara ”eğer okul önlerinde torbacı görüyorsanız, gidin kolunu bacağını kırın ve benim üzerime atın” diyecek kadar gözünü karartan,  mülteci ve göç  sorununu başarıyla yürüten ve en önemlisi de  ülkede en güvenilir ve en sevilen lider  pozisyonunda ilk 3 te yer alan  birine bu suçlamalar hiç yakışmayacak cinsten.

 

 

        

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLA...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları