16 Mart 2020 - Pazartesi

Şimdi gel de 'Bu virüs zaten bizde vardı' diyen Hoca'ya inanma!..

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1451 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Dünyayı saran coronovirüs salgını gerçekten hayvandan insanlara bulaşmış ve tedavisi bulunamayan yeni ve korkunç bir hastalık mı?

 

Yoksa;

 

Küresel şirketlerin yeni dünya düzeninde laboratuvarlarda üretip biyolojik silah olarak ortaya attığı denetimli bir hastalık mı?

 

Bilim adamları ve konunun uzmanlarının büyük bölümü birinci seçeneğin üzerinde dururken, bu hastalığın bir küresel senaryo olduğunu söyleyen uzmanların sayısı da bir hayli fazla.

 

Bunlardan biri de TV haber kanallarından, kanser ve beslenme alanlarında düzenlenen sempozyum ile panellerden ve bilimsel kongrelerden tanıdığımız ünlü hocalardan Onkolog Doç. Dr. Yavuz Dizdar.

 

Yavuz Hoca, sık sık sosyal medya hesaplarından ve TV kanallarından "Bunun küresel bir senaryo" olduğunu ve Türkiye'de zaten bu virüsün bulunduğunu söylüyor.

 

Dün de bir açıklamasına denk geldim.

 

Diyor ki:

 

"Düşünebiliyor musunuz, Dünya'nın 120 ülkesinde olacak, siz de olmayacak. Mümkün değil. Bu zaten Türkiye'ye gelmişti, vardı. Bizi enfekte etti zaten. Geçirdiğimiz griPlerin tanısını koyamıyoruz, ki çünkü bakanlık kit yapmıyor, buna yanaşmıyor. Geçirdiğimiz grip buydu zaten."

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları