24 Mayıs 2020 - Pazar

Sessiz kalanlara sesleniyorum, AK Parti tabanı rahatsız!..

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1014 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Bilmem farkında mısınız ey AK Partililer. Bu ülkede son iki aydır pandeminin dışında yolunda gitmeyen bir takım gelişmeler oluyor. Meşru hükümete, iktidar partisine karşı müthiş bir saldırı söz konusu. Hem içeriden hem dışarıdan. Günlerdir yazılarımda dikkat çekmeye çalışıyorum.

 

Bir taraftan darbe ididalarının, erken seçim taleplerinin, TBMM'de milletvekili transferlerinin, diğer tarafta kendini bilmez hadsizlerin "ölüm listeleri", sokağa çıkma tehditleri, İzmir'de cami minarelerinden şarkı çalınması, aynen 28 Şubat sürecinde olduğu gibi Adana'da bir vakfın üyelerinin evin bir katını ibadethane gibi kullanıp topluca namaz kılarken, polis baskınında, sanki bu ülkede namaz kılmak yasakmış gibi sözüm ona dini değerler üzerinden bağırıp çağırmaları ve tüm bunların Okyanus ötesi hesaplarla sosyal medya üzerinden toplumu kaşımaya yönelik paylaşımları...

 

Hadi sokaktaki halkı bir kenara bırakıyorum, onlar zaten milletine, devletine, demokrasiye yönelik bir saldırıda nasıl tavır aldıklarını 15 Temmuz'da gösterdiler. Benim serzenişim tüm bunlar gözümüzün önünde cereyan ederken, AK Parti teşkilatlarından tek bir kulun çıkıp da "N'oluyoruz?" dememesi.

 

Takip ediyorum, sahada, meydanda sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti'nin birkaç yetkilisi ile Allah razı olsun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli var.

 

Nerede teşkilatlar? Nerede elinden telefon düşürmeyen o dinamik AK gençleri, AK kadınları?

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları