30 Ocak 2020 - Perşembe

Senin gibilere meydanı boş bırakan da kabahat!

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 58 sn.
1111 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Unutmak ne mümkün. 99 depremi sonrasında da kendini bilmez bazı hacı, hoca takımı çıkmış"çoğalan zina yüzünden Allah'ın gazabına uğradınız "diye fetva vermişlerdi ya..

 

Allah'ın insanlar için yarattığı dünyamızı şekillendiren en doğal doğa olayını cahilanece, kocakarı ağzı ile "zina ve eğlence düşkünlüğünün artışına" bağlamışlardı ya...

 

 

Aynısını şimdi de başında prof. ünvanı bulunan Yıldız Teknik Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü'nde öğretim görevlisi Prof. Dr. Bedri Gencer yaptı.

 

Sosyal medya hesabından dedi ki:

 

"Gayretullaha dokunmak edebiyat değildir. AIDS, Ebola virüsü... Avustralya, Çin, gayretullaha dokundu, azap geldi. Maazallah, biz de zinayı, livatayı yasallaştırarak, Allah'ın helal kıldığı yaşta evliliği tecavüz sayarak, mutlu yuvaları bozarak gayretullaha dokunmayalım. Az kaldı"

 

El insaf... biraz edep yahu.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları