22 Mayıs 2020 - Cuma

Osmangazi Belediyesi'ndeki değişim fark ediliyor!..

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1001 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Salgın başladığı andan itilaren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediyenin tüm sosyal çalışmalarını dijital ortama taşıyarak iletişim kanallarını sürekli açık tutmasıyla dikkat çekiyor.

 

İş yerim ve evim Osmangazi ilçesinde olduğu için çevremden de bu anlamda çok olumlu tepkiler alıyorum.

 

"Osmangazi Belediyesi, son aylarda hem belediyecilik hizmetlerinde hem de coronovirüsle mücadelede çok iyi çalışıyor" deniliyor.

 

Hatta bana "Başkan ekibini mi değiştirdi?" diye soranlar da oldu.

 

Gerçekten de son dönemde Osmangazi Belediyesi her alanda kendini hissettiriyor. Ve yaptığı çalışmaları da anında yazılı ve sosyal medya mecralarına duyuruyor. Sadece Belediyenin basın ve halkla ilişkiler birimleri değil, son 3 aydır Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın da şahsi hesaplarından tanıtım atağına geçmesi dikkat çekiyor.

 

 

Aynen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın her akşam twitter hesabından tüm Türkiye'ye duyurduğu corono verilerini yansıtan tablo gibi, Başkan Dündar da her akşam WhatsApp hesabından telefonlarımıza günün temizlik, hijyen, bakım, onarım, sosyal yardım, erzak, sıcak çorba ve gıda paket dağıtımları, park ve bahçe, çöp konteynerı ilaçlama, kamu kurum ve özel şirket ile ibadethane dezenfeksiyon çalışmalarını rakamlarla tablo olarak atıyor.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları