24 Haziran 2020 - Çarşamba

'Korunuyor' imajına cevap: 'Kimse bu devletten üstün olamaz'

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1111 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Annem 65 yaş üstü pandemi süresince "hayatı eve sığdıran" sade bir vatandaş. Siyasetle alakası sadece TV ve elindeki tabletteki haberlerden, bir de küçük esnaf olduğu için dükkanının bulunduğu muhitteki esnaftan duyduklarından ibaret. Daha benim yazılarımı okuduğunu bilmem. Ama son 10 gündür en iyi takipçim oldu.

 

Çünkü elinde tablet, sürekli "enbursa.com"da.

 

Sitenin haberlerini bile benden daha iyi takip ettiğini söyleyebilirim. Benim de yazılarımın yayın saatini iple çekiyor. Çünkü endişe duyuyor.

 

Ve her görüşmemizde sıkı sıkı tembih ediyor:

 

"Aman kızım girme bu konulara, yine yazmışsın. Yazma diyorum. Başka şeyler yaz. Bak corona var. O'nun arkası çok kuvvetli diyorum sana."

 

"Anne, sen nerden biliyorsun?" diye takılıyorum.

 

"Kızım herkes öyle söylüyor. O'nun arkasında çok büyük destekçileri varmış."

 

"Anne, hangi güçlermiş bunlar?" diyorum, bu sefer kızıyor.

 

"Girme diyorsam, girme. Bırak, yazma onu. Bak, enbursa.com'da günlerdir fetö, metö bağlantılarını gösteren belgeler var, iş adamlarını tehdit ettiği yazıyor, ama hala elini kolunu sallayarak geziyor. Koskoca bakana bile neler yapıyor. Çamur atıyor, senin partin sahiplenmiyor. O'nun yerine seni linç ederler." diyor.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları