13 Ocak 2020 - Pazartesi

İMO seçimlerinin kaderi neye bağlı?

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1086 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

İnşaat Mühendisleri Odası'nın 22-23 Şubat tarihlerinde seçimli genel kurulu var. Seçimler odanın tarihinde olduğu gibi bu yıl da iki grubun çekişmesine sahne olacak. Sağ tandanslı ekip Çalışma Grubu ile sol tandanslı olarak bilinen Çağdaş Mühendisler Grubu.

 

2 yıl önceki seçimlerde çalışma Grubu olarak Mehmet Albayrak, güven tazeleyerek 2. dönem yeniden oda başkanı seçilmişti.

 

Bu yıl da Mehmet Albayrak Çalışma Grubu'nun adayı olarak seçim yarışına girerken, Çağdaş Mühendisler Grubu'nun adayı henüz belirlenmedi.

 

Dün sabah ise Altınceylan Tesisleri'nde İMO Başkanı Mehmet Albayrak'ın adaylık açıklaması vardı. Katılım yönetim taraftarlarına göre binlerde, rakip ekibe göre taş çatlasa 200'lerde idi. Bana göre ise en iyi tahminle 450-500 civarında idi. Aslında küçümsenmemesi gereken bir sayı.

 

Hafta sonu, ki pek çok inşaat mühendisinin çalıştığı için katılamadığını biliyorum, bu rakamı yakalamak bile kayda değer.

 

Çünkü 2 yıl önceki seçimlerde Albayrak ve ekibi bin 900 oyun bin 83'ünü alırken, karşı gurubun adayı Kemal Cüneyt Erdem 720 oyda kalmıştı.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları