12 Nisan 2020 - Pazar

İktidarın tek hekim vekili Bursa'yı anlattı!..

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1225 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 2 gün önce gösterdiği Türkiye corona haritasında Marmara Bölgesi'nde kırmızı ve yeşil renklerin yoğunlaştığı yerde bizim Bursa'yı da görünce insan ister istemez irkiliyor. Bir de üstüne bas basa "Ankara, İstanbul, İzmir, Trabzon ve Bursa'da vakaların yüksek olduğunu görüyoruz" demesi yok mu?

 

Bakan Koca'nın "toplam test sayısını 307.210, günlük test sayısı 30.864, toplam vaka sayısını 47 bin 29, günlük vaka sayısının 4 bin 742 ve toplam can kaybını bin 6" olarak açıkladığı o gün Bursa'daki vaka sayısı sayısı ne kadardı biliyor musunuz?

 

AK Parti'nin tek hekim milletvekili olan Dr. Mustafa Esgin, enbursa.com'da dijital bağlantı ile konuk olduğu Genel Yayın Yönetmeni Esat Kaplan'ın EnKafe programında açıkladı:

 

"Bursa'da bugünkü verilere göre bin 110 vaka ve 26 can kaybımız var."

 

Enbursa'daki canlı yayın programı bitiminde hemen Dr. Mustafa Esgin'i aradım.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu ile de sık sık görüşme halinde olan Dr. Esgin, Covid-19'un merkez üssünün Çin olduğunu, oradan önce Asya, sonra Avrupa ve ABD olmak üzere tüm dünyaya yayıldığını ve bu süreçte alınan hızlı tedbirlerle virüsün Türkiye'ye bir ay gecikmeli geldiğini söyledi ve "Bu tabii bizim için büyük bir avantaj, önümüzde Çin'in deneyimleri var." dedi.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları