05 Şubat 2020 - Çarşamba

Hüseyin Akkuş'a göre CHP Bursa'da başarılı!

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1149 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

CHP'nin 9 Şubat'ta yapacağı il kongresi adeta yerel seçimlerin rövanşına dönmüş durumda.

 

Çünkü, aradan 10 ay geçmesine rağmen örgüt içinde tavandan tabana kadar "kazandık, kazanmadık" tartışmalarında sular durulmadı.

 

Tam aksine daha da bulanıklaştı. İsmet Karaca, Erol Gülmez ve Güner Aklan'ın rakip aday olmasına bakarsak, İl Başkanı Hüseyin Akkuş'un karşısında büyük bir cephe oluştuğu ortada.

 

3 adayın da iddiası aynı:

 

"Kazanmaya en yakın il durumundayken kaybedilmesi ve il yönetiminin dar kadroda hareket etmesi."

 

Zira;

 

Yerel seçimlerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul, Ankara, Eskişehir, Antalya ve İzmir gibi büyükşehirlerde başarı elde ettiklerini belirterek, "Ama Bursa'da, Zonguldak'ta başarı elde edemedik. Bursa içimde bir yaradır. Bursa'da bir eksiğimiz, hatamız var." özeleştirisini yaptı.

 

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey de "AK Parti kazanmadı, biz kaybettik" dedi. Hatta "Sandıklara sahip çıkmadık, pek çok yerde ıslak imzaları alamadık" diyerek de İl Başkanı Hüseyin Akkuş ile yönetimini işaret etti.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları