12 Mayıs 2020 - Salı

Hükümet neyle uğraşıyor, biz Bursa'da neyle?

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
940 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Eskiden AK Parti'de ocu-bucu yoktu. Herkes AK Parti'li idi. Şimdi eski AK Parti'li, yeni AK Parti'li, Reis'çi ve AKEPE'liler çıktı. Tabii bunlara bir de dışarıdan eklenen kalemşörler. Zaten AK Parti son dönemde ne çekiyorsa işte bu ayrışmadan çekiyor. Ne yazık ki bu durum sadece Bursa'da yaşanmıyor.

 

Geçtiğimiz ay Ankara'da hem Meclis'te, hem de AK Parti Genel Merkezi'nde partililerle görüşürken değerlendirmeler aynı idi. Teşkilatlar kendi içinde ayrışmış, belediyelerle aralarında iş ilişkileri iddiaları, belediyelerin birbirleriyle güç yarışı, halktan kopukluk, ekipleşme, onun bunun adamı diyerek ötekileştirme başlıca şikayetlerden. Doğru olmasını istemezdim ama dünkü yazımda maalesef bu durumu acı bir şekilde gördüm.

 

Garipsediğim durum, memleket bu kadar salgın ve ekonomik bunalım içindeyken ve bir de üstüne darbe, erken seçim söylentileri eklenmişken, biz burada günlerdir ocu-bucu ayrıştırmasının içinde boğuşup duruyoruz.

 

Neymiş efendim ben Faruk Çelikçi imişim. Niye onu yazmışım?

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları