14 Temmuz 2020 - Salı

Gelecek Partisi de mesajı aldı, sahaya iniyor

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1001 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

AK Parti ve MHP dışındaki tüm partilere göre Ayasofya'nın ibadete açılması bir seçim işareti. O yüzden AK Parti'nin elindeki son koz olarak nitelendirilen bu tarihi gelişmeyi, kulislerde uzun süredir dillendirilen "önümüzdeki 8 ay içinde olası bir baskın erken genel seçime gideceğinin" kesin habercisi olarak gören muhalefet partileri, seçim çalışmalarına başladılar dersek yanılmamış oluruz.

 

Çünkü bir taraftan yeni kurulan partilerin teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırdıklarını, kongre sürecinde olan partilerin kongre takvimlerini öne çektiklerini ve bir taraftan da ufaktan ufağa Anadolu turlarına çıktıklarını görmeye başladık.

 

Saha çalışmalarına başlayanlardan biri de yeni kurulan Gelecek Partisi...

 

Ahmet Davutoğlu Genel Başkanlığında 13 Aralık 2019'da kurulan ve şu ana kadar 60 civarında ilde teşkilatlanan Gelecek Partisi Bursa'da da 5 ay önce AK Parti Nilüfer eski ilçe Başkanı Alpaslan Yıldız'ın il başkanlığında kuruldu.

 

Bursa'dan 3 tanıdık isim kurucular kurulunda yer aldı. Biri Bursa eski Valisi İzzettin Küçük, diğer ikisi de AK Parti eski Milletvekilleri Cemalettin Kani Torun ve Mustafa Öztürk.

 

 

İLK KONGRE 23 AĞUSTOS'TA

 

İl Başkanı Alpaslan Yıldız dün sabah Fomara Berk İş Hanı'nın 7. Katındaki yeni il binalarının kapısını ilk defa basın mensuplarına açtı.Henüz resmi açılış olmadı ama, siyaseten güçlü denebilecek kadrosu ile basının karşısına çıktı.Genel Başkan Yardımcısı AK Parti Gümüşhane eski Milletvekili Feramuz Üstün ve Kurucular Kurulu Üyeleri Mustafa Öztürk ile İzzettin Küçük'ü alarak basın toplantısı düzenleyen Yıldız, süreçte il yönetimini, kadın ve gençlik kolları başkanlarını ve 6 ilçede teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını ve il kongresini de 23 Ağustos'ta yapacaklarının bilgisini verdi.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları