13 Haziran 2020 - Cumartesi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dalgın Bursa için ne dedi?

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
937 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

DEVA Partisi'nin tüm Türkiye'de olduğu gibi Bursa'da da teşkilatlanma çalışmalarına başladığını ve il başkanı için isim arayışında olduklarını bir süredir bu köşede aktarmaya çalışıyorum.

 

Bursa için 6 kişilik bir komisyon oluşturuldu ve çalışmalarını çok yönlü sürdürüyor.

 

Bir ay öncesine kadar kulislerde bu partiyle alakalı Bursa cephesinde isim noktasında çok fazla bir duyum yoktu. Ancak, her partinin kuruluşunda olduğu gibi DEVA'nın da Bursa'da teşkilatlanma startıyla bazı isimlere "teklif yapıldı" iddiaları ortalıkta dolaşmaya başladı.

 

Hatta birkaç gün önce Bursa'da AK Parti camiasının tanıdığı bir isme il başkanlığı teklifi yapıldığını ama kendisinin "Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan'a umudum devam ettiği için başka partiye geçmeyi düşünmüyorum" yönünde cevap verdiğini yazmıştım.

 

Hemen belirteyim ki, bu yazım üzerine DEVA'dan kimseye teklif götürülmediğini ve "doğruyu yazmadığımı, sanki benim uydurduğumu" belirten pek çok saçma tweet mesajına tutuldum. Böylelikle yeni kurulan DEVA'nın da daha resmi üye kaydına başlamadan sosyal medyada "trol"lerinin ortaya çıktığını görmüş oldum.

 

Bu cepheden kal'e alabileceğim tek resmi mesaj partinin Bursalı Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın'dan geldi.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları