06 Haziran 2020 - Cumartesi

DEVA Partisi Bursa yapılanması için startı verdi!

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1089 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Ali Babacan'ın genel başkanlığını yaptığı DEVA Partisi için, "Meclis'te milletvekili transferi yapacak mı ya da CHP'den kiralık milletvekili alacak mı?" tartışmaları devam ededursun, Parti Genel Başkanlığı önceki gün yaptığı toplantı ile illerde teşkilatlanma çalışmalarını başlattı.

 

Bunun için ilk olarak 81 ili kapsayan komisyonlar oluşturuldu.

 

Ankara ve İstanbul'un tek bölge olarak ele alındığı komisyon çalışmalarında kalan 79 il, toplam 13 bölge içinde değerlendirildi.

 

Buna göre;

 

İstanbul 1. Bölge olarak belirlendi. İstanbul'un il ve ilçe teşkilatlanma çalışmaları için 7 kişilik komisyon oluşturuldu ve başkanlığını AK Parti'nin eski İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu üstlendi.

 

İkinci bölge olarak belirlenen Ankara için oluşturulan 5 kişilik komisyonun başkanlığını eski Hazine Müsteşarı İbrahim Halil Çanakçı, İzmir ve Manisa'nın birlikte ele alındığı üçüncü bölgenin teşkilatlanma çalışmaları için oluşturulan 6 kişilik komisyonun başkanlığını da Türkiye'nin eski İngiltere Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç üstlendi.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları