29 Şubat 2020 - Cumartesi

Çok zor bir yazı...

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1033 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Ne diyeceğimi, söze nasıl başlayacağımı inanın bilmiyorum. Acımız büyük. Sözün bittiği yerdeyiz. Sözün bittiği yerde elinde kalem olmuş ne fayda. Benim için çok zor bir yazı.

 

İdlib'de Mehmetçiğimizin uğradığı hain saldırı haberinin ardından 33 şehidimizle beraber ülke olarak yasa boğulduk. Bir tarafta Hatay Valisi'nin yaptığı açıklamalar, diğer tarafta sosyal medyanın yarattığı bilgi kirliliğinin belirsizliğinde zor ve uzun bir gece oldu.

 

Gecenin ardından gelen gün de uzundu. Nasıl bir hainliktir ki, karşımızda Mehmetçiğimizin üzerine yapılan hava saldırısı sırasında ambulanslarımızı bile vuracak kadar gözleri dönmüş caniler var.

 

Caniler diyorum çünkü ne olursa olsun savaşın da bir raconu vardır. Sivilleri, hastaneleri, ambulansları vuramazsın. O yüzden burada kim düşman kim dost anlamış değiliz.

 

Acımız büyük.

 

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine de sabır diliyorum. Dualarım, dualarımız orada bulunan Mehmetçiğimizle, askerimizle beraber.

 

Hepimizin başı sağolsun.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları