05 Ağustos 2020 - Çarşamba

CHP Bursa örgütünden İnce'nin partisine geçiş olur mu?

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 54 sn.
907 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

CHP'li Muharrem İnce, "parti kuracağını" söyledikten sonra gözler bu partiye çevrildi. Şimdi kulislerde ve siyasi arenada "İnce, ana muhalefet partisi CHP'yi böler mi?" sorusunun cevabı aranıyor.

 

Dün bu bağlamda ben de partinin eskilerinden ve yenilerinden hatırı sayılır isimlerle kısa değerlendirmelerde bulundum. Edindiğim ortak intiba, beklediğimin tam tersi yönünde oldu diyebilirim.

 

Zira, Muharrem İnce'nin kuracağı partinin, "İnce" adının çok çok gerisinde kalacağı ve toplumsal boyutta bir harekete varmayacağı yönünde idi.

 

Hatta AK Parti'den ilk kopuşu gerçekleştiren Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'ndeki gibi bir kopma hareketinin rüzgarına dahi erişemeyeceği yönünde oldu.

 

Tabii "şimdilik" paranteziyle...

 

Öncelikle şunu belirteyim, benim de katıldığım genel kanı, Muharrem İnce'nin siyasi geçmişinden hareketle CHP tabanı ve seçmeninde ciddi bir karşılığı olduğu...

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları