20 Aralık 2020 - Pazar

Bursa yine haftaya kaldı!..

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 56 sn.
1284 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Dün, İstanbul’da Vahdettin Köşkünden gelecek habere kilitlenen AK Parti teşkilatları bütün gün yeni il başkanının açıklanmasını heyecanla bekledi. Ama, o haber bir türlü gelmedi. Çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli, Muş ve Kırşehir’in il başkanlarını açıklarken, Bursa’nın il başkanını açıklamayıp haftaya bıraktı.


Diğer illerdeki gibi Bursa’nın adaylarını tek tek çağırmak yerine saat 21.00 gibi makamına toplu olarak alan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ali Yılmaz, Mustafa Yavuz, Davut Gürkan, Gökay Bilir, Nazım Maral ve Hasan Çepni ile bir saate yakın görüştüğü, “hepinizle ilgili çeşitli bilgiler geldi, size sonra kararımızı bildireceğiz. Bursa bizim için önemli” diyerek, görevlendirme yapmadığı belirtildi.
 

Bu anlamda dünkü görüşme sürpriz oldu diyebiliriz ve bundan sonraki süreç de çok değişik sürprizleri beraberinde getirir mi?
 

- Getir…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları