19 Eylül 2019 - Perşembe

BURSA TEKSTİLİ MODANIN MERKEZİNDE TAM NOT ALDI

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1082 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Her yıl 15-19 Eylül tarihlerinde Fransa'nın başkenti Paris'te "Texworld Paris 2019 ve Premier Vision Paris 2019 Fuarı" var.

 

Paris'teki bu giyim, moda ve aksesuar fuarı; küresel kapsamda iş yapan markaları ve firmaları buluşturduğu gibi, yeni teknolojik ürün ve tasarımlarıyla, defileleriyle, organizasyon ve sunumlarıyla dünyanın modasının kalbinin attığı merkez haline geliyor. Her yıl olduğu gibi Bursa'dan da büyük tekstil firmaları bu fuara katılarak hem ülkemizi hem de kentimizi temsil ediyor. Bu yıl da katılım oldukça fazla ve üst düzey nezdinde. BTSO Başkanı İbrahim Burkay'ın yanı sıra fuara Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katılım sağlayarak kentin temsilinde dünya piyasalarına açılan Bursalı firmalara destek verdi. Bursa grubunda BTSO Meclis Başkanı Ali Uğur'la UTİB Başkanı Pınar Taşdelen Engin de yer aldı.

 

Dünya modasına yön veren bu büyük organizasyona katılım sağlayan Bursalı firmaların stantlardaki ürünleri ise Başkan Alinur Aktaş'ın paylaşımında da yazdığı gibi "göğsümüzü kabartarak, tam not aldı"

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları