12 Haziran 2020 - Cuma

Bu makam çok tehlikeli çok! 3 günde 2 istifa şaşırttı...

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1138 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

"Siyaset ve makamlar çok hızlı adam öğütür" sözü şu sıralarda AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı için geçerli. Çünkü bu birim 3 günde 2 başkan yardımcısının sürpriz istifası ile gündemde.

 

Birinin başını Doğu Perinçek'le ilgili paylaşımı, diğerininkini de FETÖ ve Kemalist darbeci zihniyet açıklamaları yedi.

 

Şöyle ki;

 

İlk istifa haberi gazeteci ve bir önceki dönem milletvekili Şamil Tayyar'dan geldi. Halbuki, AK Parti Tanıtım ve Medya Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanalı bir ay bile olmamıştı. Ve bu göreve getirildiğinde benim de içinde bulunduğum, özellikle partinin eskileri ile basın camiası sevinmiş ve desteklemişti.

 

Çünkü kendisi gerek gazeteci gerekse siyasetçi kimliğinde, hem FETÖ ile mücadele etmekle kalmamış hem de AK Parti'de dönem dönem kimsenin dillendiremediği doğruları ve yanlışları dile getirmekten de geri kalmamıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken ve bir hayli "gerçek" takipçisi olan ender AK Partililerden.

 

Ben de kendisinin iyi takipçilerindenim.

 

3 Haziran'da Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e yönelik çok sert iki tweet attı.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları