05 Mayıs 2020 - Salı

Bizim Tıp Fakültesi'nin hocalarını neden göremiyoruz?

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1008 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Yaklaşık 2.5 ay öncesine kadar TV ekranlarında, gazete manşetlerinde hep siyasiler ile siyasi yorumcular vardı. Şimdilerde onların yerini coronovirüs salgını nedeniyle doktorlar, proflar, araştırmacılar ve bilim adamları aldı.

 

Corono sayesinde gördük ki bizim ülkemizde ne kadar çok yetişmiş, nitelikli sağlık çalışanı ve akademisyen var. Her biri birbirinden değerli. Sadece ülkemizde değil, TV'lerin haber programlarındaki bağlantılara baktığımızda dünyanın dört bir tarafına gönderdiğimiz Türk bilim adamlarını da görüyoruz. Canlı bağlantılarla bulundukları kıtalardan, ülkelerden, coğrafyalardan bilgilerini, deneyimlerini aktarırken, onlardan dünyanın umutla beklediği ilaç ve aşı çalışmalarına katkı koyduklarını öğrenmek de ayrıca bizlere gurur veriyor.

 

Da...

 

Her gece TV haber ekranlarında artık evimizin vazgeçilmezleri arasında yer alan, popülaritede sanatçı ve siyasileri geçen;

 

İstanbul Üniversitesi'nden Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne, Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kadar onlarca devlet üniversiteleri ile yine buraya adını yazamayacağım kadar vakıf üniversitelerinin tıp fakültelerine kadar her bir eğitim ve araştırma hastanelerindeki hocalarımızın arasında neden bizim Bursa yok?

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları